GIFT SHOP
COPY & GRAVEREN
ONTWERP STUDIO
BELETTERING
TEXTIEL BEDRUKKING
DECORATIE

Textiel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kleding maakt deel uit van de identiteit en uitstraling van uw bedrijf.  Tevens zorgt het voor communicatie tussen u, uw medewerkers en uw klanten. Een aanspreek punt en herkenbaarheid binnen uw bedrijf. De kleding is verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren, maten en beschikbaar in kleine en grote aantallen.

 

Prijzen zijn op aanvraag. Wij maken een passende offerte aan de hand van u persoonlijke wensen.


Diversen merken textiel

Santino kleding, in vele gevallen t/m maat 7XL en als dames model leverbaar, beschikt over uitstekende eigenschappen en voldoet aan de hoge eisen van de textielverwerkende industrie. Dit maakt de collectie uitermate geschikt om ingezet te worden zowel voor reclame doeleinden als bedrijfskleding.

 

B&C collection. Trendy promotionele kleding leverbaar in vele kleuren en modellen. Een groot aantal modellen is zowel in heren- als damesmaten leverbaar (DUO Concept).

 

B&C pro collection. Ontwikkeld door de Europese leider op het gebied van werkkleding, biedt B&C PRO een collectie van professionele T-shirts, poloshirts, sweatshirts en een bodywarmer. In deze collectie komen de kennis van B&C (op het gebied van gebreide artikelen) en de ruime ervaring van de Europese leider op het gebied van werkkleding samen. Stijl, comfort, functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak; 5 eigenschappen die de filosofie van de B&C PRO Collection weergeven.

 

Klik op deze link voor de online catalogus www.pagegangster.com/p/Iyjg9/#/page/7

 

 

Visionline textiel. Als Visionline dealer kunnen wij een breed assortiment aan producten leveren. Waaronder ook diverse textiel merken.

 

Kijk op onderstaande link voor de online catalogus om een kijkje te nemen. charo-webshop.nl


Textielbedrukking

U kunt kiezen uit

  • Borstlogo
  • Rug of buikbedrukking
  • Borstlogo met rugbedrukking
  • Rug of buikbedrukking
  • Bedrukking op mouw of nek zijn ook mogelijk 

 

Voor de bedrukking zijn er vele technieken mogelijk. In overleg met u zoeken wij de juiste methode. Flex, flock, transfers, zeefdruk en borduren.

 

Vraag naar de voorwaarden voor het aanleveren van uw opdruk. Prijzen zijn op aanvraag. Eigen textiel laten bedrukken is mogelijk, vraag ook hiervoor naar de voorwaarden voordat u het textiel aanschaft i.v.m. het bedrukken.